Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Închirieri auto în Buiucani: caracteristicile serviciilor

Închirierea auto este un serviciu profitabil, care  permite   achiziționarea opertaivă a unui transport individual  pentru perioada necesară (de la 1 zi). Firma de inchirieri auto Forsaj ofera o gamă variată de automobile, ve-ți alege cea mai optimală variantă pentru Dstră.

În sezonul cald, în weekend și sărbători, locuitorii și oaspeții capitalei încearcă să ia o pauză de la serviciu, să petreacă timp cu familia sau prietenii în natură. Astfel de oportunități sunt la dispoziție  în orice sector din Chișinău. Chiria automobilelor la Buiucani  permite să realizați propriile planuri pentru un weekend distractiv. Chiria  auto Forsaj practică închirierea simplificată de mașini. Condițiile obligatorii sunt prezența unui pașaport intern și o experiență de conducere minim de 2 ani.

Chirie auto în Buiucani: aspecte pozitive ale chiriei de mașini.

  • Experții subliniază că chiria de mașini este nu doar un serviciu convenabil, dar și siguranța ta deplină, dacă ai rămas fără mașina proprie. Funcționarea vehiculelor companiei este monitorizată de mecanici auto, iar întregul parc este supus întreținerii periodice  și echilibrării roților.
  • Dacă pentru weekend ai avut planificate activități importante  și propria mașină s-a defectat. Nici măcar nu trebuie să ajungi la destinație. Chiria Forsaj  va livra mașina în punctul dorit al orasului sau suburbiei. Veți continua să efectuați propriul program fără a pierde timpul și  reduce eficiența,
  • Chiria auto Forsaj percepe situațiile speciale  ale clienților. Serviciul de chirie auto cu șofer permite să vă bucurați din plin de vacanță sau de sărbătoarea de  familie. De asemeni, serviciul este  solicitat pentru a deservi nunți.

Toate automobilele oferite  spre chirie la Buiucani sunt în stare tehnică excelentă și în mod obligator sunt spălate și curățate înainte de livrare  clientului, se livrează cu rezervorul de combustibil plin. Comoditatea și comfortul clientului este una din principalele prioritîți ale companiei noastre.

You may also like