Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Asistența demnă a unei sărbători: Chirie auto la Botanica

Pentru a diversifica  oferta   pentru clientii nostri, oferim chirie auto la Botanica, inclusiv pentru ocazii speciale. O sărbătoare ideală necesită un decor spectaculos, iar o mașină elegantă va completa perfect atmosfera unei zile speciale.

O mașină elegantă este unul din accentele care  completează solemnitatea evenimentului, vor face călătoria comfortabilă și sigură. Arenda auto la Botanica este potrivită   pentru nunți, botezuri, absolviri, jubilee, semnificații de familie – orice eveniment important de familie în Moldova presupune multă mișcare. Evenimentele solemne sunt anticipate, de obicei, de o ședință foto, o mașină în chirie  va permite să realizați, fără grabă, tot ce este programat pentru acea zi.

Atunci când arendezi o mașină pentru ocazie special  cu organizarea unui mese, vă recomandăm să luați în considerație chiria mașinii cu șofer în Chișinău. Un șofer experimentat va scuti de responsabilitatea în trafic și  va permite să sărbătoriți pe deplin evenimentul.

Este posibil decorul vehiculului, ceea ce va sublinia tema evenimentului și va crea o atmosferă romantică. Cele mai solicitate modele de chirie la clienții din Chișinău de sărbători sunt Mercedes-Benz clasa ,,S,, Chanterelle și Toyota Prius.

De ce Toyota Prius este iubită de utilizatori?

Automobilul are un aspect actualizat, un interior comfortabil. Designul hatchback-ului hibrid a devenit mai dinamic. „Agresivitatea” este accentuată de  bara de protecție din față cu un admisor aero mare. Modelul a fost lansat în  culori noi expresive: bordo și albastru închis. Iar interiorul este echipat cu un sistem multimedia Touch & Go Plus cu ecran tactil de 6 inchi. Un comfort  deosebit oferă tapițeria perfectată a scaunelor și o inserție elegantă argintie pe panoul frontal.

Motorul benzo-electric la Prius este format din motor de 1,8 litri și un motor electric. Mașina în mod favorabil atinge un consum econom de combustibil de 3,9 litri la 100 km. Ca   orice hibrid, motorul pe benzină funcționează în principal în zona de viteză medie. Cu Prius, distanțele scurte pot fi parcurse doar cu energie electrică, dacă mențineți o limită de viteză moderată.

Prețul arendei depinde în primul rând de durata  chiriei auto. Cu cât termenul de chirie auto la Botanica este mai lung, cu atât clientul obține un preț mai favorabil. Rezervați o mașină modernă la chiria auto Forsaj pentru a vă asigura sărbătoarea.

You may also like