Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

În spatele unui zâmbet frumos: livrarea mașinii la aeroport către ruta D-stră

Pentru majoritatea oamenilor călătoria este una din cele mai mari plăceri din viață. În timpul nostru, conceptul de turism s-a extins semnificativ. E firesc să călătorești în altă țară pentru tratament sau servicii medicale. Astăzi, în rândul locuitorilor din Israel și Europa a devenit popular să combine vacanțele turistice și tratamentul stomatologic în Moldova, comfortul călătorilor fiind susținut de livrarea mașinii la Aeroportul Chișinău.

Turismul medical reprezintă o călătorie în altă țară în scopul tratamentului sau reabilitării anumitor boli. În Republica Moldova, acest concept presupune servicii stomatologice sau proceduri cosmetice de tehnologie avansată.

Internetul, recomandările și recenziile reprezintă principala sursă de informații atunci când se caută specialiști în domeniu și clinicile potrivite.

Atracția pentru  străinii din întreaga lume reprezintă școală bună de stomatologie, calitatea înaltă a serviciilor stomatologice din Moldova, nivelul  dezvoltarii implantării și  noile  tehnologii. În același timp, costul diagnosticului și tratamentului este mult mai accesibil în comparație cu prețurile din Occident.

Fenomenul turismului medical a dat naștere  unei întregi industrii de firme, care organizează însoțirea pacienților, ajută la alegerea unei clinici, întocmirea unui plan de tratament, obținerea vizelor și amenajarea cazării.

Durata unui astfel de tratament poate varia semnificativ, de la câteva zile la săptămâni, în cazul implantării pacientul este chiar nevoit să vină în țară de mai multe ori, până la refacerea completă a dentiției.

Folosirea transportului public într-un oraș străin este un adevărat chin. Chiria Forsaj  ofera un serviciu de arendă auto la Chisinau pentru perioada de care aveti nevoie. La rezervarea online pentru ruta Dstră, se efectuază livrarea auto la aeroportul din Chișinău, astfel încât veți obține imediat libertatea de deplasare în Moldova pitorească.

Chișinăul este unul din cele mai verzi orașe din Europa cu 19 parcuri și 23 de lacuri.  Aici este ce vizita  din atracțiile arhitecturale, dar călătorii sunt mai mult interesați de tururile gastronomice și cultura vinului. Există magazine de vinuri în oraș unde puțeți degusta o băutură   locală înainte de a  procura. La o oră distanță cu mașina de la Chișinău, puteți vedea complexul istoric unicat  Orheiul Vechi, frumoasa mănăstire Curchi, cramele de vin de renume mondial Cricova și Milești Mici și multe altele.

Nu este cazul să  subestimezi importanța unui zâmbet frumos pentru comfortul  fiecărei persoane. Comandați o livrare auto  la Aeroportul Chișinău și programați călătoria cu un zâmbet frumos. Mulți cetățeni străini au sesizat din propria experiență că în Moldova este posibil să combine afacerile cu plăcerea, vacanțele relaxante cu fortificarea sănătății.

You may also like