Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Călătorii de weekend: chirie auto la Buiucani pentru weekend

Ecoturismul este o destinație populară, bazată pe recreere activă și responsabilă. Aceasta implică o alegere conștientă privind vizita locurilor îndepărtate, care nu au fost  afectate de activitatea umană. De obicei, acestea sunt locații naturale pitorești, greu accesibile, unde puterea și echilibrul energetic sunt perfect restabilite după agitația orașului.  De multe ori cea mai convenabilă modalitate de a ajunge în astfel de locuri este chiria auto la Buiucani, din motivul depărtării  de la rutele  de transport comun.

Conceptul de ecoturism este asociat cu preocuparea pentru mediu și conservarea culturii naționale. Prin urmare, statul alocă resurse financiare pentru sprijinirea și dezvoltarea acestei industrii.

Parcurile naționale, rezervațiile naturale, muzeele în aer liber, întreprinderile agroturistice aduc și un real profit economic prin sprijinul populației locale.

Fără îndoială merită atenția călătorilor, cel mai vechi oraș al Moldovei, Orheiul Vechi. Primele așezări într-un mic defileu au apărut în epoca preistorică, dovadă fiind picturile rupestre. Multe clădiri ale locației au fost martorii unor evenimente istorice importante și formează un adevărat complex muzeistic. Indispensabilă este vizita la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului”, ctitorită în secolul al XII-lea, care este considerată pe bună dreptate cel mai relevant monument al Evului Mediu din Moldova.

Datorită tunelurilor unice de calcar din Cricova, Moldova are una din cele mai mari crame din lume. Beciurile Cricova – un întreg oraș subteran cu o climă constantă, care se întinde pe 120 de kilometri și depozitează peste 100 de colecții de vinuri din cele mai bune soiuri de struguri, cultivate în zona centrală a Moldovei. Dimensiunile tunelurilor și ale întregii galerii sunt uluitoare.

Pentru a explora acest obiect, cu siguranță veți avea nevoie de chirie auto la Buiucani. Aproape fiecare delegație oficială străină care  vizitează  Republica Moldova poposește aici.

Turismul rural atrage pe cei care s-au plictisit de agitația orașelor moderne. În timpul unei astfel de vacanțe, puteți vizita casele-muzee ale diferitelor meșteșuguri, puteți degusta bucătăria națională adevărată și  face cunoștință cu modul de viață al localnicilor.

You may also like