Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie auto la Ciocana: avantaje

Chiria mașinilor fără șofer este cel mai solicitat serviciu din lumea modernă a transportului, care permite să utilizați independent o mașină arendată pentru timpul necesar.

Principalele avantaje ale chiriei auto la Ciocana:

– libertate totală de deplasare

Mașina este la dispoziția clientului non-stop, ca și cum ar fi personală, fără restricții de kilometraj și deplasare în țară.

– independență deplină

Când călătoriți cu o mașină arendată vă construiți propriul traseu și poposiți locuri interesante.

– gamă de modele sigure.

O gamă largă de modele din parcul auto pentru diverse scopuri ale călătoriei și idei proprii despre comfort. Chiar dacă închiriați o mașină pentru o perioadă lungă de timp, o puteți înlocui oricând pe parcurs, cu alta mai potrivită.

– Economii la întreținerea mașinii.

Principalele griji pentru intretinere, reparatii auto, inspecție, diagnosticare tehnică, spalare și curațenie sunt în grija serviciului de chirie.

Serviciul  „chiriere  mașini fără șofer” este solicitat pentru:

  • persoane care au necesitatea să-și mențină abilitățile de conducere până când decid să-și procure propria mașină,
  • persoanele care plănifică să procure o mașină, dar se îndoiesc de alegere. Conducând câteva zile o mașină arendată veți putea înțelege exact dacă acest model corespunde cerințelor personale. Puteți testa mașina în siguranță, fără grabă.
  • Șoferi cu stagiu a căror mașină s-a defectat, în timp ce apre necesitatea de deplasare rapidă la serviciu.
  • oameni de afaceri care sosesc la Chișinău în interes de afaceri, când este necesară coordonarea unor întrevederi multiple.

Costul chiriei mașinii cu șofer la Ciocana este puțin mai mare, dar șoferul este bine familiarizat cu orașul și capabil să vă accelereze deplasarea, în timp ce rezolvați afaceri în mișcare. În acest caz, el asigură că rezervorul este plin și mașina în stare bună de funcționare.

You may also like