Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie auto la Poșta Veche: recomandări pentru începători

Când te gândești să cumperi o mașină, studiezi cu atenție mărcile și caracteristicile. Atunci când alegeți o mașină de chirie, vă gândiți în primul rând la decența companiei de închiriere. Comfortabil și siguranța în traffic, depinde de profesionalismul companiei. Experții Forsaj recomandă să acordați atenție următoarelor aspecte.

  • Întocmirea obligatorie a unui contract scris a automobilului, care detaliază drepturile și obligațiile fiecărei părți.
  • Reacția rapidă al proprietarului

Pentru client va fi convenabil dacă compania este disponibilă să livreze și să ridice mașina în orice locație convenabilă.

  • Parcul auto selectat riguros

Un proprietar prevăzător studiază cu atenție modelele industriei auto, prefend, în primul rând, modelelor de încredere, care nu sunt predispuse la defecțiuni frecvente și reparații costisitoare.

  • Chirie simplă și rapidă.

Un contract de chiriere auto la Poșta Veche se întocmește cu minimum de documente:

– Cetăţenii Moldovei au nevoie de paşaport intern (Buletin);

– experiență de conducere de minim doi ani;

– suma depozitului nu este mai mica de 100 euro;

  • Politica tarifară flexibilă a companiei.

Flexibilitatea în oferte și tarife permite clientului sa aleagă varianta de chirie care i se potrivește. Cu cât perioada de chirie a mașinii este mai lungă, cu atât prețul de chirie va fi mai mic.

Serviciul de chiriere auto la Posta Veche este întotdeauna convenabil și practic. Mai ales pentru cei care nu vor să se rătăcească în agitația transportului public și geografia variată a unui oraș mare.

Independența de mișcare face posibilă utilizarea eficientă a timpului petrecut într-un oraș nou și să-l percepeți din fațete multiple.

Pentru cei a căror mașină nu poate fi folosită din diverse motive, chiria automobilului este o soluție pentru deverse probleme.

Deseori, evenimentele solemne de familie și corporative pot necesita mai multe vehicule decât sunt la dispoziție. Serviciul de chirie auto din sectorul Poșta Veche permite să completați numărul necesar de mașini.

Chiria auto Forsaj pune la dispoziția clientului mașini comfortabile, cu un interior curat, care au trecut revizia tehnică.

You may also like