Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Dificultăți rezolvabile în deplasare: închirierea unei mașini la Rișcanovca

Lumea dinamică modernă necesită ca și oamenii obișnuiți să fie mai activi, mai mobili și mai capabili de rezolvarea problemelor. Din acest motiv, în Vest, se obișnuiește ca fiecare membru al familiei să dețină propria mașină. Cu toate acestea, oricât de bună este propria mașină, nu este posibil să o folosiți într-o călătorie de afaceri. Cum să-ți păstrezi propriul dinamism chiar și în oraș străin? Explorați ofertele locale de chirie auto.

Arenda unui auto în călătoria de afaceri este o modalitate bună de a rezolva toate problemele simultan. Mașina va sta la dispoziție non-stop ca și cea personală.

Oformarea unei chirii auto la Râșcanovca este rapidă si simplă, soluționează multe probleme de transport a oamenilor de afaceri aflați în deplasare de afaceri.

Pentru o activitate de afaceri eficientă mobilitatea și independența de deplasare sunt întotdeauna importante.

Chiria unei mașini pentru un antreprenor într-o deplasare de afaceri va fi soluția cea mai convenabilă. Simplitatea oformării implică o rezervare anticipată prin internet de orice locație a globului. Compania Forsaj practică livrarea unui autoturism direct la Aeroport către aterizarea rutei.

Pentru oaspetii țării noastre, la întocmirea unui contract este necesară achiziția suplimentară a unei polițe de asigurare CASCO.

Cetăţenii Moldovei pot închiria o maşină în compania noastră, conform unei proceduri simplificate, la prezentarea unui paşaport intern şi doi ani de experienţă de conducere. Depozitul pentru mașina închiriată este de 100 euro și este rambursabil la finalul arendei.

Toate mașinile din parcul auto al companiei noastre sunt livrate clienților după curățarea interiorului și în stare tehnică bună.

Mulți businessmani preferă să nu irosescă timpul nici măcar în drum. Puteți închiria o mașină la Rișcanovca împreună cu șofer. Apoi, toate grijile de conducere într-un oraș necunoscut va fi înlocuită prin comfort și timpul prețios, petrecut în negocieri.

Contractul de chirie este valabil numai pe teritoriul Republicii Moldova. Chiria auto este disponibilă în orice locație din Chișinău la cererea clientului.

You may also like