Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

De ce trebuie să închiriați o mașină la Botanica?

Serviciile de chirie au apărut în Moldova   cu mai bine de 10 ani în urmă, la acea vremea foarte puțini oameni își permiteau să închirieze o mașină. Serviciul a devenit din ce în ce mai accesibil pentru clienții obișnuiți odată cu dezvoltarea industriei și apariția unei concurențe sănătoase pe piață. Mulți se îndoiesc, din ce în ce mai mult, de oportunitatea procurării propriei mașini, în deplină criza economică și creșterea prețurilor la combustibil. Atunci când apare necesitatea, aveți mai puține griji dacă închiriați un automobil la Botanica.

Cererea constantă de la turiști este satisfăcută în permanență. Acesta nu este doar un mod comfortabil de a vizita locurile istorice ale capitalei, dar și o oportunitate de a admira obiective de importanță națională, locuri pitorești, crame, mănăstiri arhaice.

Chiria auto Forsaj posedă o gamă largă de automobile de diferite tipuri, pentru fiecare gust și necesitate. Pentru afaceri cotidiene în oraș, cumpărături alimentare, rezolvarea problemele de zi cu zi, puteți închiria o mașină simplă de clasă economă. Pentru ocaziile speciale în care este nevoie de mai mult romantism, sunt potrivite mașini de clasa lux, care arată grozav la ședințele foto. Dacă planificați o călătorie adevărată de câteva zile, este mai rațional să alegeți pentru o călătorie confortabilă segmentul de preț mediu, cu un portbagaj încăpător.

Dacă ați ajuns pentru negocieri de afaceri și nu cunoașteți deloc orașul, comandați o mașină cu șofer. Un șofer cu experiență local, va face deplasarea prin oraș mai rapidă, de asemenea el va controla realimentarea cu benzină și starea tehnică generală a mașinii. În plus, el cunoaște cele mai convenabile rute, va recomanda cu siguranță ce trebuie să vizitați în oraș.

Cerințele pentru cei care doresc să închirieze o mașină la Botanica sunt pe cât posibil de simple: trebuie să aveți minimum 2 ani de experiență de conducere, permis valabil și pașaport intern.

Chiria auto Forsaj ține cont de cerințele clienților săi, ceea ce îi permite să reziste la concurența sporită în domeniu.

You may also like