Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Minivan pentru întreaga familie. Închirieri auto la Telecentru

Atunci când întreaga familie este împreună este cel mai important lucru în viață. Pentru a petrece un weekend la natură sau pentru a pleca în excursie fără efort cu întreaga familie, va ajuta chiria auto Forsaj la Telecentru.

Ceea ce pentru unii pare un drum obositor, va deveni un eveniment de familie plăcut și confortabil, cu serviciul nostru de chirie.

Nu refuzați comfortul deplasărilor pentru sine și familia Dvs. O familie mare înseamnă diferite  bagaje, copii, membri în vârstă ai familiei. Interiorul spațios al mărcilor de familie face drumul comfortabil nu numai pentru membrii familiei, dar și pentru animalele de companie.

Din ce este compus prețul de chirie a mașinii la Telecentru?

Compania Forsaj urmărește să stabilească relații de încredere cu clienții săi, demonstrând deschidere privitor la serviciile sale.

Cel mai frecvent motiv pentru a închiria o mașină – este necesitatea de deplasare liberă prin oraș. Caracteristicile traficului urban, ambuteiajele frecvente, schimbarea șoferilor, cu stil de condus diferit, duc la uzura excesivă a mașinii. În urma unui ciclu frecvent de accelerare-frânare cel mai intens, se uzează următoarele: transmisia, sistemul de frânare, motorul.

Siguranța clienților este o prioritate pentru Forsaj. Specialiștii efectuează în mod regulat diagnostice preventive, echilibrarea roților, înlocuirea fluidelor. Menținerea în stare perfectă tehnică a parcului constituie o parte semnificativă a costului arendei auto la Telecentru.

Puteți închiria o mașină în compania noastră, folosind un pașaport intern, cu un depozit minim de 100 de euro și o experiență de conducere minimă de cel puțin doi ani. Pentru comfortul dstră mașina poate fi livrată în orice locație din Chișinău. Fiecare mașină are un interior curat, ceea ce este important dacă în familie sunt copii.

Cu cât perioada de chirie este mai lungă, atunci veți facilita de un preț mai favorabil pentru chiria mașinii.

Mașina închiriată este livrată clientului după curățarea interiorului și în stare garantat bună.

You may also like