Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Închirieri auto pe termen scurt la Ciocana

Uneori diverse evenimente semnificative impun necesitatea să apelați la serviciile de chirie auto. Poate fi o sărbătoare de familie, o întrevedere de afaceri sau o excursie de vacanță în grup.

În astfel de cazuri, perioada de chirie a automobilului poate fi pe termen scurt, de la 24 de ore la o săptămână. Compania de închirieri auto Forsaj oferă spre chirie automobile de diferite clase pentru orice sarcini de transport. Pentru a afla detaliile și a aranja pe termen scurt o chirie auto la Ciocana, apelați administratorul folosind contactele de pe site.

Chiria mașinii pe termen scurt este mai puțin profitabilă, din punct de vedere al prețului. Cu cât perioada de chirie este mai lungă, cu atât prețul oferit de compania   e mai favorabil. Contractul de chirie auto este activat la livrarea automobilului către client.

Este convenabil să comandați livrarea mașinii direct la aeroport către momentul rutei. De această oportunitate profită adesea oamenii de afaceri, imediat după sosire fiind pe roți, acest lucru le permite să nu fie distrași de la sarcinile de business.

Mijloacele moderne de comunicare permit să rezervați o mașină din orice locație a lumii, trebuie doar să contactați administratorul prin orice messenger. La întocmirea unui contract cu un cetățean străin, compania Forsaj este obligat să emită o poliță de asigurare voluntară CASCO. Costul minim al unei polițe CASCO pentru o chirie pe termen scurt este de 100 euro. Chiria unei mașini cu șofer este foarte populară printre oaspeții capitalei, acest lucru elimină grijile inutile și permite să Vă concentrați   deplin asupra scopului călătoriei.

Pentru un cetățean al Republicii Moldova este suficient să posede un pașaport intern și o experiență de conducere de cel puțin doi ani. Chiria mașinii la Cecani se efectuază prin depozit obligatoriu, care este returnat clientului la sfârșitul arendei mașinii.

În ultimul, tot mai multe femei apelează la chiria de mașini. Pentru unii, acesta este un test-drive util, înainte de a procura propria mașină, pe alții îi ajută să nu piardă abilitățile de conducere, în lipsa propriei mașini.

You may also like