Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Cum găsiți mașina potrivită de chirie la Botanica

Alegerea unei firme de închirieri auto este un pas important și o sarcină dificilă, având în vedere abundența ofertelor de pe piață.

Pentru orice perioadă de chirie, companiile de închiriere colectează un avans, care este returnat clientului după chiria mașinii. Pentru clienți, este important ca oformarea să nu dureze mult timp, iar compania își îndeplinește obligațiile străduind să nu  administreze  amenzi.

Compania de închiriere auto Forsaj se stăruie să facă serviciile de chirie  auto accesibile tuturor, pentru ca orice familie obișnuită să închirieze un automobil  potrivit la Botanica și să plece într-un weekend la țară, sau să facă o scurtă călătorie. Serviciile de chirie auto   sunt deosebit de relevante primăvara și vara, când în Moldova au loc majoritatea festivalurilor, evenimentelor muzicale și târgurilor.

Este nevoie  să asigurați  o mașină închiriată?

Cetăţenii Republicii Moldova nu vor avea probleme și documente suplimentare pentru  maşina  închiriată, iar  pentru conformitate este suficient să prezinte un paşaport intern.

Atunci când cetățenii străini solicită o mașină de închiriat, compania de închiriere Forsaj solicită eliberarea unei polițe de asigurare voluntară CASCO, obligatorie pe toată durata chiriei vehiculului. În acest caz, asigurarea va acoperi eventualele daune produse autoturismului.

La compania Forsaj, contra unei taxe adecvate, primiți la dispozitie un vehicul  deservibil din punct de vedere tehnic, cu un interior curat pentru o deplasare comfortabila, fară investiții suplimentare de intretinere, achizitionarea  pieselor de schimb și componente.

În primul rând, trebuie să  definiți sarcinile, dacă doriți să închiriați un automobil la Botanica. Vrei să  impresionezi colegii sau partenerul de afaceri? Atunci cu siguranță închiriați un automobil  de clasă premium.

Aveți nevoie de o mașină pentru numeroase călătorii prin oraș șau  în afara orașului? Mai potrivită este chiria unei mașini de clasă economă cu consum redus de combustibil.

You may also like