Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie auto convenabile pentru turiști la aeroportul Chișinău

Aeroportul este poarta țării, dar trebuie să ajungi de la poartă țării până la ușile ospitaliere.

O barieră intruzivă și lipicios-agățătoare sunt șoferii de taxi, care în fiecare aeroport din lume oferă servicii incoerente.

Vă recomandăm să rezervați la chirie auto Aeroportul Chișinău, pentru a explora comfortabil orașul necunoscut, sau, pentru a ajunge la destinație în siguranță și fără pierderi financiare în țară sau oraș. Serviciul poate fi rezervat din orice locație a globului. O mașină comfortabilă va aștepta la ieșirea din aeroport. Păstrează prospețimea impresiilor a călătoriei avia,   părăsind aeroportul într-un salon auto comfortabil și curat.

Ce face profitabilă chiria unei mașini la sosirea în Aeroport?

Serviciul de chirie auto este întotdeauna convenabil și practic. Mai ales pentru cei care nu vor să fie dezorientat în aglomerarea transportului public și   geografiei diverse a unui oraș mare.

Independența de mișcare face posibilă utilizarea eficientă a timpului petrecut într-un oraș necunoscut și să-l percepeți din diferite fațete.

Arenda mașinii la Aeroportul Chișinău este cea mai optimă soluție pentru oaspeții capitalei, oamenii de afaceri care practică afaceri în Moldova, turiștii care preferă să exploreze singuri țara, fără a apela la ghizi, cei care vin în vizită la rude. Defecțiunea sau lipsa mașinii personale nu va deveni o problemă dacă utilizați serviciul chirie auto Forsaj la Aeroportul Chișinău.

Evenimentele solemne, de familie, corporative, călătoriile de afaceri, călătoriile obișnuite prin țară, necesită o cantitate suplimentară de vehicule, parcul nostru divers de închirieri auto rezolvă problema de transport a oricărui client.

Înainte de livrare toate mașinile sunt verificate privind starea tehnică și curățenia interiorului.

O condiție prealabilă pentru chiria unei mașini la Forsaj este un pașaport intern valabil. Pentru cetatenii străini este obligatorie încheierea unui contract de asigurare CASCO. Costul unei polițe este de la 100 de euro.

Un parc modern cu mașini confortabile și perfecte din punct de vedere tehnic, sunt la o distanță unui apel telefonic către serviciul de chirie auto Forsaj.

You may also like