Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

O vacanța fără nervi: comandăți un transfer sau o chirie auto la aeroportul din Chișinău

Globalizarea impune  că oamenii să se deplaseze în întreaga lume din ce în ce mai liber. Avionul este cel mai rapid mijloc de transport interurban. Companiile aeriene oferă prețuri pentru zboruri din ce în ce mai accesibile.

Companiile de chirie auto se adaptează la cererea consumatorilor. Către rută acestea oferă călătorilor la aeroport un transfer cu șofer sau o mașină de chirie la aeroportul din Chișinău.

Pentru chirie se poate găsi o mașină modernă la orice buget și cerere. Procesul de chirie în sine este extrem de simplificat, pentru comoditatea clientului, plata se poate face online.

Vizita unui oraș necunoscut poate fi plin de impresii, dacă alegeți  în loc de taxi chiria auto la aeroportul din Chișinău. Această soluție va fi utilă, mai ales atunci, când sunt multe bagaje, dar și atunci când călătorul planifică multe întâlniri în diferite locații ale țării.

În căutarea variantei optimale utilizatorii din străinătate studiază în  prealabil pe internet ofertele locale de chirie auto la aeroportul din Chișinău.

Fiți atenți la avantajele chiriei auto Forsaj în Chișinău:

– livrarea mașinii la aeroport sau orice locație din Chișinău;

– rezervare online din orice locație a globului, trebuie doar să contactați operatorul prin orice messenger;

– minimum documente pentru inregistrare: buletin și permis;

– înregistrarea asigurării voluntare CASCO  pentru străini;

– prețuri avantajoase la chiria pe termen lung;

– automobile cu revizie tehnică prealabilă și interior curat;

– program de fidelitate și oferte speciale pentru clienții permanenți.

Automobilul permite să vă deplasați rapid, să nu depindeți de transport, să rezolvați problemele cotidiene, dar  va face și o deschidere a frumuseții și ospitalității Moldovei  cu  coloritul său national  deosebit.

Mulți turiști din întreaga lume vizitează cu plăcere Moldova, în primul rând fiind cointeresați de programul tururilor gastronomice, pentru a vedea amploarea vinificației moldovenești și pentru a completa colecțiile personale de vinuri.

Rezervați chirie auto la aeroportul din Chișinău și programați traseul Dvs. de călătorie în timp ce sunteți încă în aer.

You may also like