Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Modelul bugetar permite să rămâneți pe roți chiar și în situații de criză: chirie auto Centru

O situație neplăcută  apare când înainte de călătoria planificată, rămâi brusc fără   automobil, probabil că s-a întâmplat tuturor. Motivul poate fi o defecțiune, o inspecție neprogramată, vânzare. Pe vremuri, această situație era într-adevăr o problemă irezolvabilă,  care putea să distorsioneze  cu ușurință visele de vacanță sau să intercaleze cu afacerile.

Acum, când chiria unui automobil  la  auto Centru (Chișinău) a devenit un serviciu obisnuit, o astfel de neplăcetre nu mai poate perturba planurile nimănui.

Utilizați un serviciu de chirie auto ieftin în timp ce nu  puteți folosi propria mașină. Compania Forsaj  aspiră să facă serviciul de chirie auto Centru accesibil și simplificat  pentru fiecare consumator.

Parcul este reprezentat de diferite modele, de la cele de clasa business până la opțiuni bugetare, potrivite pentru traficul urban și călătoriile de afaceri.

Una din cele mai populare mărci de închiriere este Dacia, în diferitele sale variante: Dacia Sandero, Dacia Logan MCV, Dacia Duster.

Beneficiile de închiriere auto (Centru), de clasă economă Dacia Sandero 2016.

Dacia Sandero Stepway este un hatchback urban cu tracțiune  din față. Premiera mașinii a avut loc în 2016, dar arată în continuare modern și este la mare solicitare în rândul șoferilor, datorită designului său elegant, grilei luminoase a  radiatorului, șinele de acoperiș. Modelul  cu încredere poate fi atribuit mașinilor universale, care sunt grozave pentru călătorii unice și pentru companii mari, sunt potrivite atât pentru o serbare în  raza urbană, cât și pe un drum de țară. În special, putem remarca o izolare fonică sporită, un interior spațios, capacitatea de rabatare a banchetei din spate. Mașina este echipată cu 2 motoare: un motor pe benzină 1.0 și un motor diesel de 1.5 litri, ambele asigură  90 c.p.

Principalele avantaje ale chiriei unei mașini de clasă bugetară la Forsaj:

  • planificare flexibilă;
  • datorita echipamentelor suplimentare, puteti spori gradul de comfort al masinii;
  • pentru o chirie pe termen lung, clientul primește o oferta specială de preț.
  • inspecție tehnică periodică, stare funcțională , siguranță.

Forsaj oferă chirii  auto în Centru, ieftine, rapide și simple.

You may also like