Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Hibridizare în masă: testați un automobil de chirie la Ciocana

Până de curând, mașinile hibride erau prezentate ca o soluție ecologică la rigorile industriei auto moderne. Dar percepția acestora, exclusiv în contextul protecției mediului, ascunde alte beneficii mai practice.

Utilizatorii obișnuiți mai sunt încă precauți cu privire la mașinile hibride de chirie la Ciocana, mai există multe îndoieli și întrebări. Prin ce diferă această mașină de cea obișnuită? Este chiar mai economă?

Vorbim de un automobil cu cu 2 motoare – cu ardere internă și electrică. Sistemul regenerează energia din frânare și funcționarea MAI. Apoi folosește această energie în timpul deplasării.

Hibrizii obisnuiți primesc energie electrică doar din frânare sau pornirea motorului. În astfel de vehicul, numai pe motorul electric veți conduce  doar câțiva kilometri sau nu vă veți putea deplasa nici un metru. Unitatea de putere auxiliară îmbunătățește consumul de combustibil și performanța vehiculului.

Din altă parte, hibridele conectate (PHEV) se bucură de o autonomie de cursă lungă (de obicei în jur de 40-50 km). De unde apare această diferență? Hibridul poate fi încărcat de la o priză obișnuită. Datorită bateriilor de o capacitate mai mare, automobilul este gata să parcurgă câteva zeci de kilometri cu un singur motor electric – ca un „cal de fier” electric. Hibrizii conectabili  de obicei sunt mai scumpi decât cei obișnuiți.

Economia de combustibil este principalul argument în favoarea alegerii unui automobil hibrid de chirie la Ciocana. Potrivit producătorilor, apăsând ușor pedala de accelerare, puteți obține un rezultat în jurul de 4 litri / 100 km.

Călătorii scurte prin oraș și deplasare lungă în afara locației ? Obțineți o mașină hibrid conectabilă și bucurați-vă de beneficiile sale reale! Conduceți cu briză, pe energie electrică prin oraș și apoi treceți la regimul MAI în călătoriile lungi, prin tastarea  butonului!

O selecție largă de mașini la Forsaj va permite să arendați o mașină la Ciocana sau să încercați în cele din urmă o mașină hibridă pentru traficul urban.

You may also like