Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Cum să alegi un automobil de închiriat în Chișinău (sectorul Centru): bonul clientului

Automobilul, în unele cazuri,  este o condiție necesară pentru realizarea cu succes a unei afaceri, de exemplu  a  sărbătorilor de familie sau dacă este necesară întâlnirea unui  oaspete important la aeroport, o călătorie urgentă prin țară sau o deplasare comfortabilă pentru cei sosiți în Moldova pentru câteva zile. O mașină confortabilă va economisi timp și nervi.

Serviciul a încetat de mult să fie unul de lux, astăzi o mașină de chirie este disponibilă unui consumator obișnuit dacă nu există transport potrivit pentru ocazie în propriul garaj.

Cum alegi pentru prima dată o mașină de chirie în sectorul Centru?

Dacă clientul potențial  a ajuns la concluzia că are într-adevăr necesită o mașină, următoarea întrebare care trebuie decisă este- cărei mașini să-i acorde preferință, ce companie de chirie  să contacteze.

Închirierea Forsaj recomandă persoanelor fără experiență să acorde atenție:

 • experiența companiei în domeniul chiriei.

Dacă o companie operează pe piață de mai bine de zece ani, extinzând parcul  și îmbunătățind  propriul serviciu, aceasta este o opțiune de încredere.

 • preţuri adecvate

Trebuie înțeles că chiria unei mașini implică monitorizarea constantă a stării tehnice  auto, înlocuirea regulată a fluidelor și întreținerea programată. Firmele private, cu oferte ieftine sau fără depozit,  pot recurge la scheme frauduloase și la condiții ascunse, care în cele din urmă îl costă pe client mult mai mult.

 • site-ul propriu

Site-ul confirmă nivelul serios al companiei, iar fotografiile parcului, informațiile de contact deschise și recenziile reale funcționează pentru asta.

Ce oferă clienților  chiria Forsaj atunci când arendezi o mașină în sectorul Centru:

 • majoritatea utilajelor sunt modele noi în stare excelentă;
 • o segmentare clară a ofertei pe clase – buget, afaceri, familie.
 • condiții transparente pentru client;
 • administratori profesioniști gata să ajute la alegerea corectă;
 • oferte speciale pentru clienții obișnuiți;

Alegeți o mașină conform planurilor Dvs. de călătorie:

 • O scurtă excursie cu familia: excursii la natură, vizite la obiective istorice, excursii în suburbii. O optiune potrivită ar fi o masina de clasa economă cu consum  redus de combustibil: Renault Logan, Renault Clio, Dacia Sandero.
 • Călătorii de afaceri în raioane. Având în vedere starea drumurilor din Moldova, este mai bine să folosiți clasa de mijloc pentru călătorii mai lungi, econome, dar cu o mai bună capacitate de teren: Dacia Duster, Citroen С3, Renault Sandero, Volkswagen Jetta
 • Întrevederi de serviciu sau însoțirea unor evenimente magnifice – atunci vi se potrivesc automobile de clasă business. Citroen C3, Hyundai Sonata, Peugeot 5008, Volkswagen Passat.

Chiria masinii Centru pe termen lung este mai profitabilă, cu cât perioada de chirie a mașinii este mai lungă, cu atât prețul este mai avantajos pentru client. Ca ultimă soluție clienții recurg la contracte de chirie  pe termen scurt.

You may also like