Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie economă a automobilului la Buiucani

Tot mai mult oameni fac alegerea pentru arenda automobilelor. Ca răspuns la cerere, există un număr mare de companii care oferă aceste servicii în diferite orașe ale Moldovei. Concurența mare are un impact asupra costului serviciului, care devine din ce în ce mai accesibil. Deși există factori suplimentari care permit să faceți economii.

Cum să închiriezi un automobil la Buiucani ieftin și, în același timp, să te bucuri de arendă de cea mai înaltă calitate?

  1. Cu cât durata e mai mare, cu atât este mai ieftin

Dacă comparați tariful zilnic pentru o săptămână și pentru o lună, atunci o chirie de 30 de zile va fi mult mai atractivă. Desigur, merită să vă gândiți din timp pentru ce perioadă de timp aveți nevoie de  vehicul. Regula „cu cât perioada de chirie este mai mare, cu atât tariful zilnic de chirie  este mai mic”, aceasta se referă la toate companiile fără excepție.

  1. Rezervare anticipată.

Se merită dacă șoferul este sigur că „calul de fier” va fi necesar la o zi anumită. Deși aceasta presupune plata unui avans, care în caz de refuz al serviciului este virat în contul organizației de închiriere.

  1. Returnarea vehiculului alimentat în starea inițială.

Nu uitați să returnați mașina în starea în care a fost arendată. Nu  trebuie să existe lovituri, zgârieturi, crăpături pe geamul mașinii. În caz contrar, compania de închiriere va solicita o plată suplimentară.

  1. Conditii speciale pentru clientii fideli.

Clienții permanenți care își respectă obligațiile și manifestă grijă față de automobilul arendat primesc oferte speciale, avantajoase pentru chiria auto la Buiucani.

  1. Chirie fără echipament suplimentar.

Accesoriile opționale includ navigație GPS, suport pentru biciclete și scaune auto.

Chiar ai nevoie de chirie auto la Buiucani? Noi vom ajuta cu aceasta!

You may also like