Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Automobul de teren mic Dacia Duster pentru chirie auto la Rișcanovca

Te gândești în serios să arendezi o mașină la  Rișcanovca?

Atunci fii atent la Dacia Duster. Vorbim despre un model cunoscut  al acestui brand,  din segmentul automobilelor de teren  compacte, care a debutat în 2010.  La fel și primul model Dacia echipat cu ESP și filtru de particule. Vehiculul are încorporat un sistem de pornire în pantă, ESC, ABS, limitor de viteză, computer de bord și airbag-uri. Unitatea de putere principală este un motor pe benzină de 1,6 litri cu o capacitate de 115 c.p.

„Calul de fier” nominalizat  demonstrează  natura  sa de călător, fiind călăuză  în fiecare călătorie și personificând legendarul automobil de teren pentru întreaga familie.

Să vorbim de  câteva din avantajele mașinii.

  1. Navigare- media compatibilă cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Telefon, radio, GPS, monitor 4×4  perfecționat, multimedia… Conectați-vă smartphone-ul prin Bluetooth sau porturi USB și accesați informații pe un ecran tactil de 8 inci fără a distrage atenția de la drum. 6 difuzoare încorporate oferă sunet de înaltă calitate.

  1. Consolă ergonomică

Este ușor să-ți organizezi propriul comfort cu o consolă care are 2 porturi USB în față și un suport pentru pahare cu cotieră retractabilă care mărește spațiul de depozitare (aproximativ 1,1 litri).

  1. Aer conditionat automat.

În timpul deplasării, puteți regla temperatura în funcție de propriile necesități și vă puteți bucura de un comfort termic perfect!

Pentru a închiria un automobil   la  Râșcanovca, contactați managerii companiei Forsaj sau lăsați contactele la Chirie-auto.md. Oferim un serviciu fără limită de kilometraj, în condiții bune și procesare rapidă.

Vehiculele sunt  livrate clientului în stare tehnică bună, curate și asigurate  cu combustibil, este posibilă  livrarea automobilelor  în orice locație din Chișinău. Pentru a face economie de timp, formalitățile sunt reduse la minimum  necesar.

You may also like