Chirie auto Forsaj — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Livrarea mașinii pentru închiriere în orice locație din Chișinău

Chiria automobilului în orice locație din oraș este un serviciu convenabil care a salvat de multe ori clienții în situații de urgență. Clientul nu trebuie să piardă timp în transportul  urban sau cheltui  bani pentru taxi pentru o  închiriere la birou, orice mașină poate fi livrată la adresa stabilită. Puteți aranja o închiriere chiar pe loc, primiți un automobil curat și deservibil, cu livrare la dispoziție.

Serviciul este solicitat în rândul turiștilor cu permis de conducere și de persoanele  care, indiferent de motiv, nu pot folosi propria mașină. Călătoria cu transportul public durează mult și este plină de inconveniențe, în plus, este ușor să te dezorientezi în trasee și să ai rateuri de timp. O mașină de chirie oferă șoferului libertate totală de mișcare și un alt nivel de comfort, un navigator GPS  va ajuta să nu vă rătăciți.

Condițiile necesare pentru chiria  unei mașini:

– prezența unui pasaport intern – buletin de identitate;

– experiență de conducere de cel puțin doi ani;

– achitarea  unui depozit pentru chiria  mașinii.

– o cerință obligatorie pentru cetațenii străini este achiziția unei polițe de asigurare CASCO.

Serviciul de chirie  auto oferă și livrarea mașinii către aeroportul din Chișinău la momentul aterizării rutei. Această chirie  este folosită adesea de oamenii de afaceri, care își dezvoltă afacerea în Moldova.

Serviciul de livrare auto în orice locație din Chișinău va ajuta să  sporiți propria eficiență și să îndepliniți rapid sarcinile necesare. Alegeți o mașină de închiriat și verificați cu managerul oportunitatea de livrare la adresa dorită și momentul convenabil pentru Dvs.

Avantajele lucrului cu automobilele de chirie Forsaj:

  • Propriul centru tehnic auto permite companiei să monitorizeze starea tehnică a parcului, să efectueze întreținerea programată.
  • Înregistrare ușoară, documente necesare la minim.
  • Livrare auto în orice locație a orașului și suburbii.
  • O gamă largă de modele, de la mașini bugetare până la mașini de clasă business.

You may also like